Новини

На Буковині судитимуть винуватця ДТП у якій постраждав молодий чоловік

На Буковині судитимуть винуватця аварії у якій постраждав молодий чоловік.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції У Чернівецькій області.

14 жовтня в селі Шубранець внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувався 32-річний чернівчанин. Правоохоронці зібрали достатньо доказів провини одного з водіїв та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції встановили, що 19-річний водій автомобіля “BMW X5” не врахував безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з попутнім авто “Hyundai i30” під керуванням 32-річного жителя обласного центру.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався старший з водіїв. Потерпілого з травмами голови та ноги госпіталізували до лікарні. Відповідно до висновку експерта чернівчанин отримав легкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснював Заставнівський відділ Чернівецької окружної прокуратури.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.