Новини

Поліція знайшла вдома у 57-річного буковинця наркотики та боєприпаси

Фото ілюстративне

Житель Дністровського району підозрюється у незаконному зберіганні наркотиків та боєприпасів. Слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

У жовтні цього року під час санкціонованого обшуку на підставі ухвали районного суду за місцем проживання 57-річного жителя Клішковецької громади поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет і тубус з нарковмісною речовиною рослинного походження, саморобний пристрій для викурювання.

Крім того, співробітники поліції знайшли 4 набої та банку з порохом, які чоловік зберігав без відповідних дозвільних документів.

Усе вилучене поліцейські направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відповідно до висновків експерта, вилучена речовина рослинного походження, що містилася в пакеті та тубусі є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, – канабісом.

Також за результатами проведених експертиз вилучені патрони призначені для нарізної вогнепальної зброї, а сипуча речовина – це нітроцелюлозний порох, вагою майже 150 грамів.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.