Новини

У березні найбільш дисциплінованим у Раді був нардеп з Буковини – КВУ

П’ять нардепів від фракції ОПЗЖ, депутат від “За майбутнє”, а також один позафракційний – жодного разу не проголосували у Верховній Раді за березень.

Про це повідомляє Комітет виборців України.

Відтак, депутати ОПЗЖ Тарас Козак, Вадим Рабінович, Сергій Ларін, Володимир Кальцев, Юрій Солод (ОПЗЖ), а також Степан Івахів із “За майбутнє” і позафракційний Олесь Довгий жодного разу в березні не натиснули під час засідання Верховної Ради на кнопки “за”, “проти” або “утримався”.

“Також майже не голосували Антон Яценко і Вадим Столар, які натиснули кнопку для голосування тільки один раз за місяць. Ігор Абрамович і Сергій Льовочкін взяли участь в 0,84% голосуваннях, Ренат Кузьмін – в 1,01%, Олександр Пузанов – 1, 52%, Юрій Бойко – 1,86%, Олександр Дубінський – 2,36%”, – йдеться в повідомленні.

Участь у всіх березневих засіданнях парламенту взяв тільки один народний обранець – фракція “Слуга народу” Максим Павлюк з Буковини.

“Найактивніше протягом місяця голосували депутати “Слуги народу” і “Європейської Солідарності”. У середньому один депутат “Слуги народу” взяв участь у 81% голосувань Ради, ЄС – в 80% голосувань. Низький результат у депутатів “Голосу” – 76% і ВО “Батьківщина” – 74%. Зате майже не голосували в Раді депутати “Опозиційної платформи – За життя”, які натискали кнопку тільки в 34% голосувань”, – зазначили в Комітеті виборців України

Всього за березень відбулося 13 пленарних засідань Ради. На них було проведено 592 голосування.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.