Новини

Коли на Буковині засніжить: погода в області наступного тижня

У понеділок, 12 грудня, на Буковині може трохи засніжити. Та загалом протягом тижня ще буде доволі тепло як для грудня, і особливих опадів не передбачається.

Про це свідчить інформація на сайті Sinoptik, пише molbuk.ua

Зокрема, 12 грудня ввечері погода у Чернівцях проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря – від мінус 3 до плюс 1 градуса.

У вівторок, 13 грудня, день та вечір будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів. Температура повітря – від мінус 5 до 0 градусів.

У середу, 14 грудня, зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря – від мінус 6 до мінус 1 градуса.

У четвер, 15 грудня, весь день у Чернівцях буде хмарним. Без опадів. Від -2 до +3 градусів.

У п’ятницю, 16 грудня, протягом усього дня у Чернівцях буде триматися хмарна погода. Без опадів. Від 0 до +5 градусів.

А от у суботу, 17 грудня, вже “конкретно” засніжить. Зокрема, протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря – від -3 до 0 градусів.

У неділю, 18 грудня, хмарна погода протримається у Чернівцях увесь день. Протягом усього дня очікується дрібний сніг, який ближче до вечора повинен закінчитися. Від -5 до -3 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у зв’язку iз поступовим зниженням температури повiтря, 12 – 15 грудня на гiрських притоках Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) очiкується поява первинних льодових явищ у виглядi заберегiв та шуги.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.