Новини

Люди стояли на колінах: на Буковині зустріли прикордонника Андрія Савчука – фото

На Буковині з лампадками та синьо-жовтими прапорами зустріли захисника Андрія Савчука. Люди стояли на колінах.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада, пише molbuk.ua

“На рідну землю повернувся захисник України, вірний син Батьківщини – Андрій Михайлович Савчук. На жаль, вже назавжди, щоб боронити життя українців з небесного війська. Жителі громади зустріли Героя на колінах… з лампадками та прапорами… Воїн захищав Україну до останнього подиху, допоки підступний ворог не обірвав його життя … Щирі співчуття родині та близьким. Вічна пам‘ять та слава загиблому захиснику Андрію Савчуку!” – йдеться у дописі.

Раніше повідомлялося, що у запеклих боях на Луганщині загинув житель села Гвіздівці Андрій Михайлович Савчук. Це сталося 5 грудня у районі населеного пункту Площанка Луганської області. Захиснику було 48 років.

Інспектор прикордонної служби 3 категорії – номер обслуги першої прикордонної застави першого відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби “Чернівці”, сержант Андрій Савчук став на захист Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення ворога. Він був опорою для дружини та сина, прикладом для братів та сестри, підтримкою для військових побратимів.

Сьогодні Андрія Савчука поховають у рідному селі.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.