Новини

На Буковині вилучили контрабандні цигарки на пів мільйона, які намагались перевезти до Румунії потягом

У Чернівецькій області співробітники митниці вилучили цигарки на суму пів мільйона гривень, які намагалися перевезти до Румунії потягом поза митним контролем.

Про це повідомляє прес-служба Буковинської митниці Держмитслужби, пише molbuk.ua

“Співробітниками Буковинської митниці Держмитслужби в пункті пропуску “Вадул-Сірет-Вікшани” митного поста “Вадул -Сірет” Буковинської митниці Держмитслужби виявлено тютюнові вироби приховані від митного контролю”, – йдеться у повідомленні.

“Згідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів товар “Блоки стінові із пористого бетону” відповідав відомостям зазначених в ТСД, однак під час митного огляду виявлено сторонні вкладення, а саме тютюнові вироби упаковані в 55 картонних ящиках, загальною кількістю 27 500 пачок. Таким чином, вчинено дії, спрямовані на незаконне переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару (ч.1 ст. 483 Митного кодексу України)”, – повідомили у прес-службі.

За даним фактом складено протокол, відповідно до якого предмети правопорушення загальною вартістю 552 000 гривень, вилучено.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.