Новини

«Можна заїжджати вже сьогодні»: відомий письменник продає будинок у Чернівцях – фото

Відомий український письменник Андрій Любка продає будинок у Чернівцях.

Про це Любка повідомив на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Будинок – не літератора, а його тещі: Андрій Любка вже кілька років щасливо одружений із чернівчанкою. Виховують маленьку донечку.

Проте родина мешкає на батьківщині Любки – Закарпатті. Тепер до них приєднається і мати дружини письменника.

“Друзі, продаємо будинок у Чернівцях! Дуже хочемо, щоб теща жила ближче до нас і могла більше часу проводити з нами, а насамперед – з внучкою. Тому продаємо її будинок, а фактично – два будинки в тихому й комфортному районі Чернівців”, – написав Андрій Любка.

Опис будинку та фото справляють дуже позитивне враження:

“Продається будинок, а по суті два будинки, з великим двором, гаражем, підвалом, господарськими приміщеннями і присадибною ділянкою в районі вул. Хотинської. Біля Ашану.

Перший будинок: три кімнати, кухня, ванна+туалет, коридор. Пластикові вікна. Газове опалення. Красивий діючий камін. Дерев’яна кухня. Акуратний ремонт.

У другому будинку – одна кімната, кухня, столова, комора, коридор. Є окремо літня кухня. Своя криниця і свердловина, септик, окремо котельня. Є глибокий забетонований підвал. Є можливість добудувати мансардний поверх.

Двір забетонований. Квітник і город відгороджені парканом. Є фруктові дерева. Тиха вулиця, поруч магазин, за 400 м – Ашан і Нова пошта. Зупинка громадського транспорту – за 300 м. Поруч Калинівський ринок.

Всього ділянка 6 соток . Житлова площа першого будинка 96 м.кв, другого – 30 м.кв.+Усе в чудовому стані. Будинок житловий – можна заїжджати вже сьогодні і жити. Можлива купівля разом із меблями. Оголошення від власника”, – написав Любка.

З усіх питань можна звертатися безпосередньо до Андрія Любки або за оголошенням.

Як відомо, Андрій Любка, окрім літературної праці, активно волонтерить із лютого. Завдяки його волонтерській діяльності вдалося зібрати кошти на майже сотню автомобілів для захисників та переправити їх на передову.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.