Новини

Чернівецька співачка TAYANNA зізналась, що не засуджує своїх колег, які продовжують співати російською

Співачка TAYANNA, яка зараз перебуває в ОАЕ з сином, в інтерв’ю шоу Слава+ Таня розповіла, що не засуджує своїх колег, які залишили у своєму репертуарі пісні російською мовою та продовжують співати мовою окупантів.

Під час бесіди ведучий Слава Дьомін нагадав, що Брежнєва до 24 лютого активно будувала кар’єру у Росії.

“Я написала перша, бо я хотіла робити проєкт — народні українські пісні записувати онлайн дуетом. Я написала Вірі: так і так. Вона відповіла: „Вау, клас, крута ідея, ну тоді нумо записувати“. Була якась така синергія, без довгих роздумів, переписування, менеджменту. Я залишаюся при собі, при своїй думці. Я вважаю, що шлях людини — він дуже особливий, і він індивідуальний. Головне, щоб людина несла в серці добро і любов. Бог на небі все вирішить набагато краще, ніж ми, люди, зі свого боку, за якимись своїми призмами, пережитими ситуаціями…Мені здається, що на небі все видно, і коли людина дійсно діє від серця, дійсно іде через свій душевний, духовний поклик, тоді вона робить все правильно. І людина не може засуджувати людину або підтримувати, або ще щось. Має бути нейтральна дуже думка про людину і чесне внутрішнє відношення”, — висловилася Тетяна Решетняк.

Співачка не засуджує своїх колег, які залишили у своєму репертуарі пісні російською мовою. Дьомін же навів у приклад Тіну Кароль, яка відмовилася від своїх російськомовних хітів.

“Я люблю всіх артистів, усіх поважаю і всіх люблю”, — додала TAYANNA.

Раніше ми повідомляли, що співачка випустила пісню із Вірою Брежнєвою на українській мові.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.