Новини

У Чернівцях на вулиці Вокзальній почали робити водовідвідну систему: можливі ускладнення у русі на дорозі

У Чернівцях на вулиці Вокзальній почалися роботи з облаштування водовідвідної системи.

Ремонтні роботи на завантаженій вулиці почалися 1 грудня. На частині вулиці встановили попереджувальні знаки, пише molbuk.ua.

У департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради пояснюють, що ці роботи на вулиці Вокзальній будуть розділені на дві черги.

На першу чергу робіт з облаштування водовідвідної системи міська рада виділила понад 600 тисяч гривень. Вже провели тендер, який виграла фірма “Грейп 2002”.

“Проєкт водовідвідної системи на вулиці Вокзальній вже розроблено. Біля будинку №30 на вулиці Вокзальній буде одна із частин системи водовідведення (біля сходів на вулицю Прутську). Наступного року зробимо основний “перехват” на перехресті вулиць Хмельницького та Вокзальної. Цей комплекс забиратиме усю воду, яка стікає з вулиці Хмельницького та Головної. Стічна вода буде відводитися у зливову мережу. Перехват біля будинку №30 забиратиме вже залишки води, і вона буде відводитися у каналізацію. Коли буде виконано увесь комплекс робіт, вокзал та вулицю Вокзальну не затоплюватиме під час дощів. На першу частину виділять понад 600 тисяч гривень. На другу частину – приблизно три мільйони гривень”, – каже заступник начальника департаменту інфраструктури та благоустрою Ярослав Кушнірик.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.