Новини

Поліція посилала роботу через відключення світла: злочинів та ДТП стало менше

За тиждень Національна поліція зафіксували зниження злочинності на 16% у порівнянні з попереднім тижнем. Загалом зареєстровано 97,1 тис. повідомлень про кримінальні правопорушення або події.

Про розповів начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України Олексій Сергєєв.

Керівник департаменту наголосив, що вжиті керівництвом МВС та Національної поліції України практичні безпекові заходи під час тривалого відключення електроенергії довели свою ефективність. Загалом по державі щоденно заступає на службу близько 7 тисяч нарядів поліції.

“Вчинення крадіжок зменшилось на 7 відсотків, на 3 відсотки менше – пограбувань, на чверть – шахрайств та незаконних заволодінь транспортними засобами”, – повідомив Олексій Сергєєв.

За словами спікера, наряди патрульної поліції у разі відключення світлофорів забезпечують регулювання на перехрестях зі складною організацією дорожнього руху.

“Кількість дорожньо-транспортних пригод зменшилась на 13 відсотків, кількість громадян, які постраждали в результаті ДТП – на 22 відсотки, а загиблих – на 5 процентів”, – констатував посадовець.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.