Новини

Печиво із передбаченням: створюємо смачний та креативний подарунок*

Незабаром розпочнуться новорічні свята. У кожного вони асоціюються по-різному… Для когось це ароматний запах ялинки в будинку, сніжна зимова пора, присутність рідних поруч, а для когось – несподівані подарунки або ж безліч смачних солодощів. Зробити гарний настрій рідним – основне наше завдання. Що може бути краще солодкого презенту, який неодмінно подарує посмішку вашій близькій людині? Big Mishki підбере під ваш смак оригінальний пакунок з незвичайним наповненням, зокрема, печиво з передбаченням, де всередині кожного буде цікавий вислів, приказка, цитата або ж побажання, що зробить ваш десерт особливим.

Передноворічна пора – час для приємних сюрпризів

Ці солодощі є справжньою знахідкою. Окрім приємних слів, які можна знайти у печиві, у вас є можливість урізноманітнити смак виробу та завдяки вишуканим прянощам удосконалити солодкий подарунок.

Такі вироби зараз набирають популярності вже не в одній країні. Унікальність в тому, що вони мають специфічну форму, а через хрустке тісто, в якому завжди є шматок маленького паперу з таємницею, неможливо зупинитися на одному печиві. До того ж такі солодощі є абсолютно безпечні для дітей, тому що в складі містяться натуральні інгредієнти.

Які прянощі для печива є у наявності:
Мускатний горіх – нотки деревного і ледь помітного гострого присмаку з з післясмаком легкої свіжості справлять приємні враження для любителів чогось екстравагантного.

Бодян – це про м’якість та багатогранність смаку. Пряність, яка зробить ваш десерт ароматним та незабутнім.

Мелений імбир – насичує пряним ароматом та надає вираженого смаку печиву. Тут ви точно не помилитеся!

Мелена кориця – якщо ваші рідні полюбляють щось ніжне та солодке з маленькою ноткою гіркоти, то ця пряність для вас.

Солодкий пакунок чудово підійде не тільки як новорічний подарунок, а й до Дня народження або звичайного вечора в компанії друзів. В інтернет-магазині “Big Mishki” можна обрати тематичний набір, де будуть послання із загадками, що зроблять свято іменинника веселішим та цікавішим.

Печиво із передбаченнями – це креативний, смачний, цікавий та сюрприз чи для дорослого, чи для дитини. Такі солодощі зберігаються до 6 місяців, проте інтрига, яка там прихована – не дасть печиву довго засидітись. Зробіть свято близьких вам людей по-справжньому несподіваним та приємним, навіть такі дрібниці надовго запам’ятаються у житті.
Big Mishki робить все, щоб ви були щасливі!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.