Новини

Будьте вкрай обережними: у поліції попередили буковинців про небезпеку на дорогах

Сьогодні, 21 листопада, на території Чернівецької області йде мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За таких обставин і водіям, і пішоходам необхідно бути вкрай обережними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Радимо кермувальникам обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів. Будьте максимально уважними, враховуйте стан дорожнього полотна й ретельно плануйте свої маршрути, зважаючи на погодні умови.

Якщо на вашому авто все ще літня гума або ви не впевнені в технічному стані автомобіля чи своїх водійських навичках – не виїжджайте на автошляхи. Краще скористайтеся послугами громадського транспорту чи таксі.

Звертаємо увагу пішоходів на те, що на слизькій дорозі досить складно вчасно загальмувати і зупинити автомобіль. Переходьте вулицю в призначених для цього місцях, попередньо переконавшись, що поблизу немає рухомих транспортних засобів. Щоб бути більш помітними для водіїв – подбайте про одяг підвищеної видимості зі світлоповертальними елементами.

Пам’ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.