Новини

У Чернівцях комісія не підтримала петицію з вимогою відкрити для проїзду вулицю в центрі

Петиція з вимогою відкрити для проїзду вулицю Чайковського в центрі Чернівців підтримали 253 мешканців. Тож комісія попередньо розглянула її на своєму засіданні. Втім, після аналізу вирішила рекомендувати не підтримувати її.

Про це на своїй фб-сторінці написав депутат Чернівецької міськради від фракції “Пропозиція”, автор петиції Михайло Шкурей, пише molbuk.ua

Михайло Шкурей обурений рішенням комісії, проте покладає надії ще на засідання виконкому та сесію міської ради.

“Основним аргументом недоцільності петиції, на думку членів комісії, є те, що вільний рух вулицею Чайковського суперечить концепції розвитку міста до 2030 року, яка опублована на сайті міськради в частині пішоходизації. Тільки, любі мої, ознайомтесь з концепцією розвитку міста на сайті міста, а особливо з сторінками 98, 183 та 193, де чітко показано, що пішохідність вулицею Чайковського та Поштовою не передбачалася! Це ще не крапка. Ще у вівторок виконком, а далі сесія міськради”, – зазначає Михайло Шкурей.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях зареєстрували електронну петицію щодо відновлення вільного проїзду вулицею П. Чайковського на відрізку від площі Філармонії до вулиці Поштової.

Вимогою петиції є повернути чернівчанам дорогу та відкрити для вільного проїзду вулицю П.Чайковського, на відрізку від площі Філармонії до вулиці Поштової.

Також йшлося про те, що у Чернівцях депутати під час сесійного засідання міськради більшістю голосів не підтримали 3 пункти проєкту рішення, які передбачали розміщення літніх торгових майданчиків навпроти кафе по вулицях Чайковського та Заньковецької поблизу площі Філармонії.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.