Новини

Мокрий сніг, вітер, ожеледь: якою буде погода 21 листопада на Буковині

Новий робочий тиждень у буковинців розпочнеться зі снігу, ожеледі, дощу.

Такий “втішний” прогноз на понеділок, 21 листопада, опублікував Український гідрометеорологічний центр, пише molbuk.ua

“Хмарно. У північних, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях вночі невеликий сніг, вдень значний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На решті території дощі, вночі місцями з мокрим снігом; вдень на південному сході та крайньому заході без опадів”, – пишуть синоптики.

В Україні, крім південних та південно-східних областей, на дорогах ожеледиця.

Вітер північно-східний↙️, у південних та східних областях південний⬆️, 7-12 м/с, на півдні вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Температура в західних та північних областях вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У більшості центральних областей та на Закарпатті вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°. У південних, східних та Дніпропетровській областях вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°, в Криму до 20°.

За даними сайту Sinoptik, у Чернівцях завтра, 21 листопада, така погода:

“Протягом усього дня у Чернівцях утримається хмарна погода. Вранці триває нічний сильний сніг, у другій половині дня йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, який закінчиться лише ближче до вечора”, – йдеться у прогнозі.

Температура повітря – від мінус 2 до 0 градусів.

Народний прогноз погоди:

20 листопада вшановується пам’ять святого Федота Корчемника. У народі святого називали Федот-льодостав, і казали: “Святий Федот лід веде”. Цього дня спостерігається стійке промерзання ґрунту, нерідко земля вкривається першим снігом, замерзають водойми.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.