Новини

Bank24 ― сервіс, яким ви будете приємно здивовані*

Тут ви знайдете весь перелік послуг, які вам знадобляться в повсякденному житті.

Ми живемо в такий час, коли кожні декілька років з’являються певні технологічні новинки. І все розвивається настільки швидко, що ми просто не встигаємо бути в курсі всього. Але йти в ногу з часом корисно хоча б тому, що сучасні новації суттєво спрощують наш побут. І навіть старше покоління, люди вже похилого віку, переймають в молоді її “звички” ― починають активно користуватися смартфонами, приєднуються до популярних соцмереж та вчаться сплачувати рахунки за допомогою інтернету, а не в поштовому чи банківському відділенні.

Банк24 ви можете користуватися щоденно, причому незалежно від того, де ви знаходитесь. Для проведення платежу необов’язково навіть реєструватися ― наш сервіс доступний для всіх. Єдина умова ― наявність платіжної картки, з якої будуть списуватися кошти при здійсненні транзакцій. Хоча кредитки зараз є у всіх ― від підлітків до пенсіонерів.

Переваги Bank24

Перше, про що вже згадувалось вище, ― це доступність. Вам не потрібно надавати паспортні дані та проходити довгий процес верифікації ― ви тиснете на послугу, яка вас цікавить, заповнюєте міні-бланк, вписуєте суму переказу ― і готово. В самому кінці ви отримуєте електронний чек про успішну транзакцію в Bank24.

Консультанти із служби підтримки завжди на зв’язку. Тому, якщо у вас виникне якесь питання ― одразу ж телефонуйте на гарячу лінію: працює вона до 10-ї вечора. З вами негайно зв’яжеться спеціаліст ― і допоможе вирішити питання будь-якого рівня складності.

Меню Банк24 настільки зручне, що будь-яку актуальну для вас послугу ви зможете знайти в пошуковому віконечку на верхній панелі сайту ― просто введіть ключові слова або перші букви назви організації.

Оплатити телебачення та інтернет, переказати гроші на карту…

Комуналка, поповнення мобільного, погашення кредитів ― це користується найбільшим попитом. Рекомендуємо перейти в “Усі послуги” ― там ви знайдете те, що також може вас зацікавити.

До речі, Банк24 підтримує благочинність. Якщо ви давно збирались переказати навіть символічну суму ЗСУ, зробіть хорошу справу з нашою допомогою. Не відправляйте кошти на рахунки, які знаходите в інтернеті ― це може виявитись шахрайством. Так, на жаль, на темі війни багато хто спекулює. Краще дійте через офіційні платформи. Натисність на категорію “Допомога Армії України” та впишіть свій номер мобільного і суму платежу (максимальна складає 5000 грн). Більше нічого робити не потрібно ― гроші миттєво зарахуються українській армії.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.