Новини

У Чернівцях знизять тиск у мережах: через це на верхніх поверхах може зникнути вода

У Чернівцях задля економії електроенергії кілька ночей поспіль будуть знижувати тиск у мережах. Через це напір води буде меншим, ніж зазвичай, а на верхніх поверхах взагалі може зникнути.

Про це попереджає Чернівціводоканал, пише molbuk.ua

“Через ракетні удари по критичній інфраструктурі країни всі ми маємо економити електроенергію та про всяк випадок мати запаси води. Наше підприємство — не виняток.

Спокійно! Ситуація на контролі. Воду відключати не будемо, натомість декілька днів підряд вночі плануємо знижувати тиск. Тобто з 23:00 до 06:00 тиск у мережах буде менший ніж звикли, а у “високих точках” він може зникати. Це потрібно, аби ми могли поповнювати запаси води у резервуарах. Такі міри тимчасові. Їх тривалість залежить від ситуації в країні”, – йдеться у повідомленні.

Також у водоканалі нагадують, що через екстрені відключення електропостачання в окремих мікрорайонах вода може тимчасово зникати.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 листопада, по всій Україні впродовж доби застосовуються графіки погодинних відключень, а також додатково – аварійні відключення.

На Буковині також застосовують аварійні відключення, тобто світло може зникнути в будь-який момент.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.