Новини

ЗСУ обіцяють до вечора гарні новини з Херсонщини

Збройні сили України продовжують роботу зі звільнення населених пунктів у Херсонській області, а також забирають техніку росіян та беруть у полон загарбників.

Про це повідомила керівниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

“Ми продовжуємо просуватися і, в тому числі зачищати території, закріплюватися на позиціях, які зайняли… Також ми намагаємося знаходити тих, кого “забули” спеціально чи випадково, тому що при тій “евакуації”, яку вони (окупанти – ред.) собі влаштували, перше і друге можливо. Поповнюємо обмінний фонд і трошки російського ленд-лізу… Продовжуємо роботу і зі звільнення населених пунктів. Думаю, що до вечора будуть гарні новини”, – сказала Гуменюк.

За її словами, серед трофеїв є артилерійські системи, бронетехніка, танки. “Все це ми скомпонуємо і повертатимемо ворогу вже у вигляді ударів”, – зазначила Гуменюк.

Щодо Кінбурнської коси, яка залишається єдиною окупованою територією в Миколаївській області, то Гуменюк підкреслила, що з цього питання триває бойова робота. “Наразі триває бойова робота, і якщо ми поставили за мету звільнити всю Миколаївську область, то вона буде звільнена”, – заявила вона.

Нагадаємо, 11 листопада Міноборони України повідомило про звільнення Херсона від окупантів. Збройні сили України зайшли в Херсон. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії.

Від російських окупантів на півдні України вже звільнено понад 3 тис. кв. км території.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.