Новини

Вдарять 10-градусні морози та намете до півметра снігу: українців попередили про страшну негоду

В Україні вже наступного тижня очікується потужне похолодання та може намести до пів метра снігу.

Такий прогноз оприлюднив народний синоптик Станіслав Щедрін.

“Я не нагнітаю, тільки попереджаю, що, на жаль, Україну приморозить і 50 на 50, що засипле снігом, намести може до пів метра”, – попередив він.

Щедрін зазначив, що до 14 листопада в Україні очікується відносно сильне потепління до +8…+10 градусів, а на півдні навіть до +14.

“Однак вже з 14 числа до України з північного сходу надійде холодне арктичне повітря, внаслідок чого очікується значне похолодання до -2…-5 вдень та до -6…-11 ночами”, – каже народний синоптик.

За його словами, намести може аж до 20-40 сантиметрів снігу. Однак поки що народний синоптик не уточнив, в яких саме областях очікуються такі потужні опади.

В Україну йде похолодання

Те, що з нового тижня в Україні очікується похолодання, а ближче до наступних вихідних навіть може засніжити каже і синоптик Наталка Діденко. “Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг”, – спрогнозувала вона.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Стас Щедрін повідомляв, що незабаром може випасти сніг. “Вже незабаром в Україні може сильно захурделити. У другій декаді поточного місяця у східних, центральних і, як не дивно, південних областях існує велика ймовірність, що прийдуть хуртовини та морози до -2-4 градусів вдень”, – заявив Щедрін.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.