Новини

Посадовиця Чернівецької міськради захистила дисертацію у Норвегії

Начальниця управління освіти Ірина Ткачук захистила докторську дисертацію в норвезькому науково-дослідному інституті.

Про це повідомляється на сайті управління освіти Чернівецької міської ради.

Викладацькою та науковою діяльністю Ірина Ткачук займається усе професійне життя. І продовжує це робити далі, хоч зараз вся основна робота сконцентрована в управлінні освіти.

Вона є докторкою економічних наук, доценткою кафедри фінансів і кредиту ЧНУ ім. Ю. Федьковича. Її докторська дисертація, яку вона захистила на початку 2021 року, стосується фінансового забезпечення діяльності громадських організацій в Україні.

Тепер же Ірина Ткачук завершила дослідження в науково-дослідному інституті Яна-Урбана Сандала. І результатом 4-річної наукової праці став захист другої дисертації – “Інновації у фінансуванні організацій громадянського суспільства” англійською мовою. За результатами наукового дослідження опубліковано монографію.

Ірина Ткачук викладає у Чернівцях на економічному факультеті. А тепер від імені інституту Сандала може викладати в усіх країнах, з якими співпрацює інститут.

Наразі начальниця управління освіти продовжує бути науковим співробітником норвезького інституту. І зараз розпочала працю над новим науковим дослідженням – “Роль громадянського суспільства у соціально-економічному розвитку держави”.

Інститут Яна-Урбана Сандала співпрацює з економічним факультетом ЧНУ ім. Ю. Федьковича з 2013 року. Ірина Ткачук стала першою з України, хто завершив в цьому інституті повну дослідницьку працю.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.