Новини

Яскраво палало: на Буковині поліцейські спалили наркотиків на 2 мільйони – відео

На Буковині поліцейські утилізували наркотики на 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Канабіс, амфетамін, таблетки “Ecstasy”, солі PVP, прекурсори, заборонені лікарські засоби, рослини маку та конопель – все це поліцейські вилучали в наркозалежних громадян і торговців наркотиками. Відповідно до рішення суду, порушників уже притягнули до відповідальності, а ці речові докази підлягають знищенню.

Спочатку вилучені наркотики, сировину і приладдя для їх виготовлення поліцейські відправляють на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС в Чернівецькій області. Отримавши висновок експерта, упаковані докази з відповідними документами правоохоронці здають на зберігання в камеру схову наркотичних засобів. Там вони зберігаються аж до рішення суду.

“Цей процес відбувається комісійно за участі представників різних підрозділів ГУНП і територіального підрозділу Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Коли суд приймає рішення про утилізацію цих речових доказів, ми його відповідно опрацьовуємо, складаємо акт на знищення і потім спалюємо”, – розповів молодший інспектор Центру забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Микола Задорожний.

За приблизними підрахунками, вартість знищених цього разу наркотиків і прекурсорів становить на “чорному” ринку не менше двох мільйонів гривень.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.