Новини

Буковина співпрацюватиме з французькою гуманітарною організацією «ACTED»

Сьогодні голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк підписав меморандум про співпробітництво обласної військової адміністрації з представниками Міжнародної неурядової гуманітарної організації “ACTED”.

Про це повідомляє Руслан Запаранюк у своєму телеграм-каналі.

Голова Чернівецької ОВА зазначив, що підписання меморандуму підсилить співпрацю двох сторін у наданні гуманітарної допомоги ВПО, проведенні інформаційних кампаній, підготовці та впровадженні заходів, ініціатив, проєктів. Злагоджена робота дозволить швидко і ефективно реагувати на виклики.

“За час роботи на території Чернівецької області “ACTED” надали допомогу для 15 колективних центрів проживання вимушених переселенців на загальну суму понад 13 млн грн. Зокрема, на заміну електрообладнання, оновлення сантехніки та опалення, речі першої необхідності, тощо.
Також з початку війни організацією було здійснено виплати по всій країні у розмірі 6600 грн на загальну суму 138 727 800 грн.”, – йдеться у повідомленні.

Руслан Запаранюк додає, що активна робота з гуманітарними організаціями – це важлива складова, яка направлена на благо Буковини та України загалом.

“Разом реалізовуватимемо проєкти та програми, наближаючи нашу перемогу!” – пише Руслан Запаранюк.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.