Новини

Гороскоп на 8 листопада: Стрільцям – рутинний день, а Левам – приємні зустрічі

8 листопада – енергетично складний день. Місячне затемнення і повня будуть породжувати різні процеси, розбурхувати, збивати з пантелику. У цей день настрій може часто змінюватися.

Овен
Конфліктів з сім’єю не уникнути. Але не варто приймати це близько до серця, оскільки причина не буде занадто серйозною.

Телець
Тельцям варто навчитися довіряти. 8 листопада буде можливість протестувати це вміння. Зірки радять їм розслабитися і довіритися близькій людині.

Близнюки
Близнюкам варто поберегти своє здоров’я, інакше через їх необачності є серйозний ризик піти на лікарняний на кілька тижнів.

Рак
На Раків 8 листопада чекають нудні домашні справи. Але рутина допоможе подумки відволіктися від проблем, які не дають спокійно спати.

Лев
Левам 8 листопада принесе зустрічі з друзями, релакс, приємний настрій і легкість в спілкуванні з оточуючими. Не варто переживати через дрібниці, щоб не зіпсувати собі день.

Діва
По п’ятах за Дівами будуть ходити казуси і невезіння. Все почнеться з розбитої чашки і може закінчитися серйозним скандалом з кимось на роботі.

Терези
Представникам цього знака Зодіаку повідомлять не дуже приємні новини. Можливо, доведеться вирішувати проблеми, в які вляпалися їхні близькі люди.

Скорпіон
Скорпіонам 8 листопада не варто погоджуватися на сумнівні пропозиції або вирішуватися на дивні вчинки. У цей день взагалі краще не приймати ніяких рішень.

Стрілець
Стрільцям 8 листопада не обіцяє нічого цікавого. У представників цього знака Зодіаку буде звичайний рутинний день без несподіваних поворотів долі.

Козеріг
У цей день хтось попросить у Козерогів грошей. Зірки радять відмовити, так як всі кошти, витрачені в день місячного затемнення, точно не повернуться.

Водолій
Водоліям варто стежити за своїми словами і уникати колючих висловлювань, щоб не посваритися з близькими. Зірки радять відкласти поїздку, якщо вона планувалася на цю дату.

Риби
Рибам варто вести себе більш спокійно. Зірки кажуть, що вони когось сильно дратують своєю поведінкою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.