Новини

Гороскоп на 6 листопада: Ракам – домашні турботи, а Левам – приємні зустрічі

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 листопада допоможе підготуватися до важливих подій. Левам в цей день астрологи обіцяють знаходження в колі сім’ї, а Риб можуть почати турбувати давні хвороби.

Овен
Неділя у Овнів буде розмірена і спокійна. Ніяких несподіванок і бурхливих емоцій в цей день не передбачається.

Телець
Тельцям варто більш дбайливо ставитися до недавно куплених або подарованих речей, так як в цей день є ризик щось зламати.

Близнюки
Близнюкам 6 листопада захочеться провести день активно. Це можуть бути заняття спортом, поїздка за місто або просто піша прогулянка.

Рак
Ракам неділя принесе домашні турботи і дуже багато різних справ, через які до вечора вони будуть просто валитися з ніг.

Лев
Левам зірки в цей день обіцяють приємні зустрічі і знаходження в колі сім’ї. Вони можуть здорово відпочити і розслабитися.

Діва
Дівам варто прислухатися до свого внутрішнього голосу. Якщо доведеться робити вибір, їм радять довіряти тільки собі і найближчим людям. Поради з боку можуть ввести їх в оману.

Терези
Терези можуть серйозно поскандалити зі своєю другою половинкою або кимось із членів сім’ї. Всьому виною коридор затемнень, який підриває емоційний стан і робить його не дуже стабільним.

Скорпіон
Скорпіонам краще утриматися від поїздок куди-небудь, покупок і витрат грошей. 6 листопада – не найкращий день для розтрат, тому що чим більше вони витратять в цей день, тим складніше буде відновити фінансовий запас.

Стрілець
Стрільцям зірки прогнозують заняття улюбленими справами, хобі, прогулянки на свіжому повітрі і зустрічі з друзями.

Козеріг
Козероги 6 листопада можуть зустрітися з людьми з минулого. Зустріч буде не дуже приємною, так що слід морально до цього підготуватися.

Водолій
Не варто відкладати неприємні справи або розмови на потім. Краще всі складні справи зробити в першій половині дня, щоб уникнути зайвих нервів.

Риби
Риби будуть переживати через проблеми зі здоров’ям. Зірки уточнюють, що це буде не застуда, а якісь хронічні болячки, які дадуть про себе знати.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.