Новини

У Чернівцях проведуть майстер-клас зі створення блокнотів із вторинної сировини: як потрапити

Завтра, 6 листопада, о 11:00 у Чернівцях проведуть майстер-клас зі створення блокнотів із вторинної сировини. Під час “майстерок” учасники зможуть створити виріб своїми руками із застосуванням матеріалів, які залишились у кожного вдома.

Про це повідомляють організатори заходу, пише molbuk.ua

Допомагати у цьому буде handmade майстриня – Катерина Ганц. Учасниками заходу можуть стати мешканці прихистків та чернівчани віком від 15 до 35 років. Локація – Гуртожиток Чернівецького політехнічного коледжу (вул. Каспрука, 8).

Більше детальної інформації можна отримати у реєстраційній формі, яку попередньо необхідно заповнити для участі – реєстраційна форма.

Метою проєкту “Апсайклінг – нове життя речей” є сприяння зміні споживчої поведінки мешканців м. Чернівці, у тому числі осіб із числа ВПО, шляхом призвичаєння до творчої переробки вживаних речей (апсайклінгу). Команда проєкту хоче полегшити перехід на роздільний збір сміття усіх мешканців міста Чернівці та показати, що жити екологічно набагато легше, ніж здається.

Довідково: Молодіжний інтеграційний центр Чернівців – один з 4 інтеграційних центрів проєкту “Молодіжні інтеграційні центри Захід”, який має на меті сприяння інтеграції внутрішньо переміщеної молоді в громади та громадську діяльність та покращення взаємодії між молодіжники лідерами/лідерками України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.