Новини

Чи буде у Чернівцях МакДональдз: компанія дала пояснення

МакДональдз відкритий для пропозицій щодо місця розташування перших закладів у Чернівцях.

Про це пише nachasi.com.

Протягом 2021 року МакДональдз збільшить свою мережу ресторанів та відкриє нові заклади в Івано-Франківську, Білій Церкві, Луцьку та Хмельницькому. Крім того, компанія планує відкрити свої ресторани й в інших містах України, де ще їх немає.

Як зазначила генеральна директорка компанії в Україні Юлія Бадрітдінова, за останні 20 років МакДональдз інвестував майже $300 мільйонів на розвиток мережі в країні.

Крім того, протягом декількох років планують відкрити нові заклади у містах-мільйонниках – Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Києві.

Наразі МакДональдз розглядає ділянки для відкриття у 2022 році закладів у Кропивницькому та Маріуполі, а також компанія відкрита до пропозицій щодо місця розташування перших закладів у Чернівцях та Ужгороді.

За словами директора з розвитку компанії Віталія Стефурака вибір розташування майбутнього ресторану залежить від декількох критеріїв.

“По-перше, компанію цікавлять локації з великим потоком людей в містах з населенням понад 200 000, наприклад, на перетині центральних вулиць міста. По-друге, майданчик має бути зручним з точки зору доступу як пішоходів, так і авто. По-третє, площа ділянки має бути достатньою для встановлення всіх каналів продажів: тобто має включати можливість побудови зали, тераси, МакДрайву, експрес-вікна та спеціальних вікон для доставки”, – сказав директор з розвитку МакДональдз Україна.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.