Новини

Масові відключення електрики по всій Україні: яка ситуація зі світлом на Буковині

Через масовані обстріли критичної інфраструктури вводяться екстрені відключення електроенергії. У Чернівецькій області їх також можуть запровадити ввечері у пікові години.

Про це кореспондентці molbuk.ua повідомили у пресцентрі Чернівціобленерго.

Наразі, станом на 11.00, усі групи споживачів “заживлені”, тобто електроенергія є у всіх буковинців, згідно з даними графіку стабілізаційних відключень, оприлюдненому на сайті Чернівціобленерго. Причому електрику подали навіть раніше, ніж анонсували у гравіку. Зокрема, електрики мало не бути у 1-4 груп споживачів із 7.00 до 12.00. Проте вдалося відновити постачання раніше, ще о 9.00. Тобто ситуація з електроенергією потроху почала налагоджуватися в Україні, а відтак і на Буковині.

Проте вранці російські терористи вчергове нанесли масований удар по об’єктах енергосистеми низки областей України, тож тепер буковинців знову можуть чекати відключення електроенергії у пікові години.

“На сьогодні через те, що був обстріл і деякі об’єкти по Україні постраждали, можуть бути на вечір у пікові години відключення по Чернівецькій області. Тому нехай люди стежать за графіком стабілізаційних відключень на сайті Чернівціобленерго, він працює, повністю робочий, доступний. Прогнозовані відключення ми туди також вносимо. Тобто якщо є імовірність відключень по деяких групах, ми їх також вказуємо, щоби люди розуміли, що можуть бути відключення. Але це не означає, що вони справді будуть”, – наголосили в пресцентрі Чернівціобленерго.

Раніше в офісі президента повідомили, що через масовані обстріли критичної інфраструктури вводять екстрені відключення електроенергії по всій Україні.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.