Новини

Квартет червоних магнітних бур кінця березня 2021: як захиститися

Календар магнітних бур на березень 2021 видався насиченим на геомагнітні атаки – але найсерйозніший удар очікує на нас наприкінці місяця. Це будуть настільки сильні і тривалі магнітні бурі, що їхній вплив відчують навіть здорові люди.

За даними сервісу Магнітні бурі Гісметео, атака на судини починаеться ще з вечора суботи, 27 березня.

Це будуть коливання середньої сили в чотири бали – і припадуть вони на пізній вечір.

Тому на деяких людей чекає безсонна ніч із суботи на неділю. Хтось стане більш дратівливим, а хтось – навпаки, надмірно апатичним.

А ось за даними Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця (ФІАН), пік всього цього геомагнітного неподобства припаде на магнітні бурі 29 і 30 березня 2021. Саме їх сайт відзначає як бурі червоного рівня небезпеки.

У ці дні потрібно частіше дихати свіжим повітрям: на прогулянках або провітрювати приміщення. Також варто пити більше свіжої води. Від енергетиків, жирної і смаженої їжі краще відмовитися. А головна порада – побільше спати.

Магнітна буря 31 березня 2021 буде вже досить слабкою. Головна небезпека тут – це занепад сил після метеоударів попередніх днів. Але “лікувати” його енергетиками на зразок кави не варто, краще лікування тут – це відпочинок.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.