Новини

Атака коронавірусу і політична бомба: яким буде квітень 2021 року

Квітень обіцяє бути контрастним місяцем: до молодика 12 квітня буде відмінна астрологічна погода, що сприятиме активності і творчості, а в другій половині місяця Плутон буде “закручувати гайки”, створивши жорсткий і напружений період.

Про це пише Главред.

Бізнес і ділова активність

У квітні енергія буде вирувати, і буде закладатися початок нового циклу, який триватиме весь рік Коня, що почався 21 березня. При цьому Марс у Близнюках допоможе встановлювати нові контакти і генерувати ідеї.

4-19 квітня активізується спілкування, не виключені і суперечки. У цей період в Україні може розірватися інформаційна “бомба”, здатна знести український уряд або “струсити” Раду.

Після 19 квітня Меркурій опиниться в “знаку грошей” Тельці, тому фінансові справи і важливі бізнес-домовленості відкладіть на цей період. Меркурій кожному додасть вдумливості і неспішності. Час підійде для буденних і рутинних справ.

Максимально потрібно використовувати найсприятливіший для ділової та бізнес-активності період – 15-17 квітня. Сміливо призначайте важливі комерційні зустрічі, укладайте контракти і угоди. Все, що буде задумане або розпочате в цей час, наприклад, бізнес-підприємство, буде процвітати.

Ділова активність суттєво впаде після 23 квітня, коли Марс перейде в знак Раку. Після цієї дати краще почати готуватися до Великодня. Не варто затівати щось нове, але можна повернути старих ділових партнерів. Час також сприятливий для сімейного бізнесу.

Жорсткий аспект між Марсом і Нептуном 8-10 квітня обіцяє обмани і невдачі, тому не плануйте важливих угод і зустрічей.

Гроші і покупки

1-3 квітня не варто робити покупки, поки Меркурій залишатиметься в “млявих” Рибах: є ризик купити не той гаджет, що вам потрібен, вас можуть обдурити на гроші.

Краще здійснювати покупки 4-7 квітня, особливо – гаджети, Інструменти, автомобілі.

14 квітня-9 травня, поки Венера буде в знаку Тельця – гарний час для покупки чого-небудь довготривалого: нерухомості, меблів, дорогоцінних металів. Можна вкладати у щось гроші, інвестувати, колекціонувати.

Венера, що відповідає за фінанси, в другій половині квітня буде йти знаком Тельця, що буде давати стабільність і передбачуваність. Досить імовірно, що в цей період почне зміцнюватися і гривня.

У першій половині місяця, поки Венера рухатиметься по Овну, що буде обумовлювати пристрасність і імпульсивність при здійсненні вибору, гроші будуть витрачатися швидко і необдумано на отримання миттєвих задоволень. Легко буде просадити цілий статок.

Невдалі дні для вирішення фінансових питань: 11-12 квітня (можуть спливти проблеми, пов’язані з виплатами аліментів, вступом у спадок, штрафами) і 20-25 квітня (не можна робити великих покупок, брати кредити і давати в борг).

Найбільш оптимальний час для фінансових справ – 5-7 і 26 квітня.

Любов і відносини

Небезпека великих скандалів і розставань буде висока аж до молодика 12 квітня. У цей час сфера почуттів і відносин буде складною і нестабільною. Нові відносини, які зав’яжуться у першій половині квітня, будуть розвиватися стрімко і закінчуватися дуже швидко.

Період точно не підійде для зав’язування довготривалих відносин.

14-30 квітня – сприятливий час для пропозиції руки та серця. Також, незважаючи на піст, прекрасний час для вступу у шлюб: союз, укладений в цей час, буде стабільним, і пара може прожити в шлюбі до “золотого весілля”.

Сприятливі дні для знайомств і перших побачень: 1, 10, 17, 26, 29 і 30 квітня.

5-6 квітня можна активно проявляти свої почуття, зізнаватися в коханні, відкрито висловлювати симпатію. У ці дні може трапитися перший поцілунок. Усталені пари отримають додатковий яскравий імпульс.

11-12 квітня – почуття будуть доведені до крайності, висока небезпека скандалів, сварок і непорозуміння, здатних привести до розриву відносин. Порада жінкам: у ці дні контролюйте свої емоції, щоб після не шкодувати.

9-10 квітня гарні для налагодження відносин. Якщо до цього ви з кимось посварилися, то в ці дні зможете легко помиритися, тому що почуття один до одного посиляться, встановиться повне взаєморозуміння і умиротворення.

21-25 квітня – складні дні для відносин, є ризик розривів, непорозумінь, холодності, відстороненості, ударів долі, зрад. У ці числа краще не вступати в перший інтимний контакт.

26 квітня – хороший день для знайомств, побачень, заручин і весільних урочистостей: можна побудувати тривалі серйозні відносини.

Поїздки та подорожі

У квітні буде мало днів, сприятливих для подорожей. Вдалі дні для поїздок: 1-2, 10, 15-17, 26 квітня. Особливо відзначу 26 квітня, чудовий день для романтичної подорожі.

Також у дорогу можна вирушати:

– поїздки до водойми (моря, озера тощо) – 1-2 і 29-30 квітня;

– на відпочинок в санаторії – 28-30 квітня;

– у гори, наприклад, в Карпати – 5-7 квітня;

– походи та піші подорожі – 15-17 квітня;

– відрядження – 15-17 квітня;

– ділові поїздки – 1-3 і 29-30 квітня.

Категорично не можна вирушати в дорогу: 4, 8, 9, 12, 13, 19, 20, 24, 25 і 27 квітня.

Здоров’я і небезпеки місяця

Складна ситуація в плані здоров’я буде поблизу повного місяця 27 квітня: про себе нагадають старі хвороби на зразок гіпертонії. Крім того, самопочуття погіршиться 21 і 25 квітня, коли буде жорсткий аспект Плутона. У ці ж дні буде висока травмонебезпечність і катастрофічність.

8-9 квітня потрібно боятися гарячої води, отруєнь їжею і хімікатами. Також у ці дні активізуються шахраї, зловмисники та грабіжники.

Перша декада квітня буде найбільш напруженою в плані захворюваності на коронавірус. Полегшає пізніше, коли Меркурій вийде з Риб.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.