Новини

В Росії запустили фейк, що “брудну бомбу” роблять у Чернівцях – відео

Російська пропаганда не втомлюється вигадувати нові нісенітниці щодо України. Один з “експертів” Кремля заявив, що на Буковині громадяни нашої держави збирають “брудну ядерну бомбу”.

Про це йдеться на своєму ютуб-каналі повідомив Сергій Стерненко, пише molbuk.ua.

Нещодавно міністр оборони Росії Сєргєй Шойгу остаточно втратив здоровий глузд та заявив, що українці начебто почали розробляти зброю масового ураження.

“Брудна бомба” через дві дні після свого народження у хворій уяві кремлівського чиновника отримала чернівецьку прописку. Про це написали ворожі ЗМІ.

Військовий “експерт” Алєксандр Артамонов в ефірі однієї з російських інформаційних каналів почав розповідати про те, що українська влада “розробляє” аналог ядерної зброї. Звісно, що до такої “геніальної” ідеї – створити зброю масового ураження – ми самі додуматись не могли, тому за цим начебто стоять британські спецслужби.

Ілюзорну бомбу Київ збирає не абиде, а у Чернівцях. Ба більше, почалось це все задовго до початку “спєциальной воєнной опєрациї” 24 лютого.

@bohdanvoloshyn Тим часом в Чернівціх #чернівці #bukovina #chernivtsi #russianterror ♬ оригінальний звук – Bohdan Voloshyn

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.