Новини

Борчиня з Чернівців присвятила перемогу на чемпіонаті світу своїм батькам, які загинули у ДТП

Відома борчиня з Чернівців Соломія Винник здобула бронзову нагороду чемпіонату світу серед спортменів до 23 років.

Про це повідомляють на сайті Асоціації спортивної боротьби, пише molbuk.ua

“Поступившись у першій сутичці суперниці з Японії, Соломія показала блискучу боротьбу у втішних сутичках. Спершу Соломія всуху розгромила діючу віце-чемпіонку дорослого Пан-Американського чемпіонату Амелію Джесел Рохас з Мексики. А за вихід до малого фіналу з рахунком 7:0 Соломія перемогла чемпіонку та володарку срібла Пан-Американського чемпіонату серед юніорів. У малому фіналі Винник не збавила ритму і впевнено (10:0) перемогла американку Лексі Башам”, – йдеться у повідомленні.

Свою перемогу Соломія, як і її не менш іменита сестра-спортсменка Марія, традиційно присвятила свом батькам – Дмитру та Ірині Винникам.

Про це на своїй фб-сторінці написала волонтерка Лариса Ключевська.

“Усі перемоги присвячуємо батькам, бо постійно відчуваємо їхню присутність біля нас”, – так кажуть відомі борчині з Чернівців Соломія та Марія Винник. А сьогодні їхньому батькові о.Дмитру Виннику виповнився б 51 рік… Тож ця перемога для вас, отче, і пані Ірини… Ми пам’ятаємо…” – написала Лариса Ключевська.

На жаль, батьків титулованих спортсменок уже немає: священик Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ о. Дмитро Винник разом із дружиною загинув уночі 11 серпня 2014 року у трагічній аварії біля села Червона Зірка на Хмельниччині. Тоді в авто перебували також четверо дітей подружжя, в тому числі й Соломія з Марією. На щастя, діти не постраждали.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.