Новини

Стало відомо, хто в Чернівцях претендує на посаду директора кіномистецького центру імені Миколайчука

Сьогодні, 29 березня, у Чернівецькій міській раді відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади директора кіномистецького центру імені Івана Миколайчука. На цю посаду претендує п’ятеро осіб.

Про це кореспондентці molbuk.ua повідомила начальниця управління культури Юлія Сафтенко.

Документи на посаду директора приймали до 12 березня. В останній день документи подало одразу четверо осіб.

“Серед претендентів – Ігор Гуляга, який раніше працював у відділі сім’ї та молоді Чернівецької ОДА; Іван Бутняк, працював головним режисером театру ляльок та театрі анімації; Іван Петрусяк, який довгий час працював в учбово-методичному центрі “Культура Буковини”, є режисером багатьох загальноміських закладів; Василь Забродський, керівник МКП “Реклама” та Володимир Ємчук – колишній в.о. завідувача відділу охорони пам’яток історії та культури Чернівецького обласного центру з питань культурної спадщини”, – повідомила посадовиця.

За словами Юлії Сафтенко, наразі вирішується питання, щоби провести конкурс онлайн.

“У комісію входить шість членів комісії, троє чиновників та троє представників громадськості. Але двоє представників громадськості, які входять до конкурсної комісії, не можуть бути присутніми. Тому хотіли би провести конкурс онлайн, щоби його не переносити”, – зазнчила Юлія Сафтенко.

Конкурс відбуватиметься у два тури. В першому турі будуть розглядати документи. На другому турі, який може відбутися за тиждень-два, визначатимуться з претендентами.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.