Новини

Зрадниця Лорак заспівала пісню, написану українкою — їй жорстко відповіли у Мережі

Співачка-зрадниця Ані Лорак, яка живе та працює в Росії, а також не вживає слова “війна”, випустила пісню, написану українською авторкою.

На своїй сторінці в Instagram Лорак наголосила, що її пісня була написана українською авторкою Оленою Мельник, яка живе у Києві.

Варто зазначити, що у своїх соцмережах Мельник хоч і публікує фотографії українського прапора та інші патріотичні пости, але жорстоку війну Росії проти України не коментує. На Instagram-сторінці киянки, яка співпрацює із зрадницею Лорак, можна побачити фото подорожей, їжі та навіть манікюру, але не докази російських звірств в Україні.

У коментарях до посту Лорак українці вкотре нагадали їй, що вона зрадила свою країну. Також її активно вітали із санкціями.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони про санкції щодо українських співачок, які живуть у Росії, та російських акторів-прихильників повномасштабної агресії проти України. До цього списку, крім Лорак, також потрапили Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій та Ганна Сєдокова, які не засудили російську війну проти України. Обмеження передбачають, зокрема, блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону виведення капіталу та позбавлення державних нагород.

“Дуже вчасно, якраз сьогодні РНБО ввела санкції проти вас і позбавила всіх державних нагород! З чим я вас і вітаю колишня заслужена співачка України!”,

“А були часи, коли я захоплювалася цією виконавицею… Зараз є лише почуття огиди, обурення, нерозуміння і навіть сорому, бо в ній текла українська кров. І я спеціально кажу „текла“, тому що зараз по венах тече тільки бруд і отрута!”,

“Дітей вбивають, а вона мовчить!”,

“Тебе внесли до списків санкцій! Усі активи в Україні недійсні! За корабликом російським давай іди”,

“Як спиться, Кароліна? Мабуть, спокійно? Без сирен?”,

“Добре, що її позбавили всіх звань в Україні, вона їх не варта”,

“Зраду Україна вам не пробачить!”,

“Навіть не уявляю, яка ви нещасна людина… це ж буде з вами до кінця життя…”,

“Спонсуй і далі свою рашку податками, щоб вони потім ракетами та зброєю, купленими за ці державні кошти, вбивали наших людей!”, “Лорак, чекаємо на тебе з концертами в Бучі, Ірпені, Ізюмі, Запоріжжі та Харкові!”, — пишуть у коментарях.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.