Новини

«Голос країни»: блогер з Чернівців приголомшив сучасним виконанням пісні «Розпрягайте, хлопці, коней»

Щойно на каналі “1+1” розпочався перший ефір “нокаутів” шоу “Голос країни-11”.

Як повідомляє ТСН, першою боролася за місце у прямих ефірах команда MONATIK. Цікаво, що цього сезону вперше в історії проєкту в “нокаутах” з’явилися нововведення. Допомагатимуть тренерам зробити правильний вибір зіркові “радники”. Зокрема, продюсер MONATIK звернувся за допомогою до фронтвумен рок-гурту The Hardkiss Юлії Саніної.

Першим на сцену вийшов блогер Тьома Паучек. Хлопець приголомшив сучасним виконанням народної пісні “Розпрягайте, хлопці, коней”. Зірка Мережі зробив стильне аранжування та зачитав реп. Тренери та глядачі в залі не змогли всидіти на місці.

Після виступу Тьомі скандували: “Молодець”. Наставники зізналися, що залишилися задоволені експериментом. Зокрема, Тіна Кароль заявила, що блогер – скарб для країни.

“Ти дуже змінився! Ти не співав так на “сліпих”. Те, що ви зробили вдвох з командою з цією композицією – це на роки. Молодець”, – сказала поп-діва.

Зі свого боку, Олег Винник заявив, що Паучек – конкурент для усіх, DOROFEEVA поділилася, що для неї Тьома – найцікавіший учасник цього сезону. 

Свою думку висловила і “радниця” Саніна.

“Мені стало шкода, що я не Маруся. Добре, що хоч чорнява, тому що очі в очі і цей позитив та щирість. Люди більше не вірять холодним артистам, потрібно випромінювати тепло і це в тобі є. І ти дійсно круто співаєш. У тебе є стиль, голос, персоналія яскрава, яку я вже запам’ятаю, коли сьогодні ввечері лягатиму спати. Тому, Дімо, те, що цей хлопець заслуговує на стілець – 100% “, – сказала артистка.

У результаті, Тьома Паучек посів перше крісло.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.