Новини

«Все перерили»: чиновниця з Чернівців розповіла, як в її будинку «гостювали» кадирівці

Фото з фб-сторінки Тетяни Лупової

Радниця голови Чернівецької ОВА з питань комунікації Тетяна Лупова поділилася розповіддю, як на початку весни в її будинку на Київщині “гостювали” російські військові.

Про це чиновниця написала на своїй фб-сторінці 14 жовтня, до Дня захисників та захисниць, пише molbuk.ua

Тетяна Лупова зазначила, що “кадирівці” нагидили в її будинку, проте з речей не взяли нічого, крім українського прапора.

“Коли ми 25 лютого похапцем збирали речі, я чоловікові казала – ну для чого ти його все розкидаєш, ми через 2 дні повернемося додому, а потім ще місяць будемо то все розгрібати. Він відповідав – це щоб як в хату залізуть якісь виродки, вони подумали, що тут вже хтось був і все цінне вже забрали…

Врешті в наш будинок влізли кадировці 7 березня, зломили вікно, перебили трохи посуду, поналивали якоїсь фігні липкої, перерили все, а взяли лише український прапор, який я залишила на видному місці. Навіть візитка Яроша на холодильнику їх не зацікавила…

А повернулися ми через 2,5 місяці. За два дні все розгребли і відремонтували, навіть змили зі стіни ті сліди від берців… Кажуть, лисиці по наших лісах ще й досі таскають кістки тих нелюдей, що лазили в нас по хатках”, – розповіла чиновниця.

Раніше екснардеп із Буковини Іван Рибак розповів, що російські окупанти також навесні пограбували його будинок у Київській області.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.