Новини

«Підлікуюся і знову повернуся в стрій»: працівник «Чернівціводоканалу» пішов добровольцем на війну – відео

Чернівчанин, старший солдат Андрій Куров – працівник підприємства “Чернівціводоканал”, який добровільно пішов до лав ЗСУ. Каже, хотів вберегти свою країну і свій народ від окупантів. У бою біля Пісків Андрій отримав поранення, зараз на реабілітації. Попри поранення, він хоче чимшвидше повернутися до побратимів та продовжити боронити нашу свободу, Чернівці та Україну.

Про це йдеться на фб-сторінці Чернівціводоканалу, пише molbuk.ua

Андрій Куров розповідає, що у них у “80-ці” (80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді – ред.) принцип – своїх не залишати.

Також розповів, як отримав поранення:

“Поранення я отримав, бо мені довелося спуститися трохи нижче позицій, щоби давати відсіч сепаратистам. Потрапив під перехресний вогонь, накривало мінометами та артилерією. Тут я тільки почув – шух! – щось тепле прийшлося по нозі. Я навіть не зрозумів, що це. Опустив голову, бачу – кров.

Людина з моєї роти швидко перев’язала мені ногу, наклала джгут. Каже: “Біжимо, бо нас тут зараз знищать!”

Я ось зараз проходжу курси, щоби реабілітуватися і знову повернутися в стрій. Щоби далі захищати свою країну, Батьківщину, Чернівці.

Перемога буде за нами, це не обговорюється!” – переконаний захисник.

Також зауважує, що “страху за себе не було. Натомість було постійне хвилювання за дітей, цивільних”.

Раніше повідомлялося, що напередодні Дня захисників та захисниць України нагородили військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, в якій служить значна кількість буковинців.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.