Новини

Депутатка написала заяву на звільнення з посади у міськради Чернівців

Депутатка міської ради Тетяна Шепелько заяву на звільнення з посади заступника начальника управління комунальної власності Чернівецької міської ради.

Про це Тетяна Шепелько написала у фейсбуці.

“Я написала заяву на звільнення з посади заступника начальника управління комунальної власності, щоб максимально ефективно захищати інтереси громади та дітей в питанні по Шептицького 7, а також тому, що міський голова Роман Клічук здійснював тиск на мене як на посадову особу органів місцевого самоврядування.

Зосереджусь на депутатській роботі, дякую всім: і тим, хто підтримує мене, і тим, хто зловтішається, ви всі робите мене мною

Наразі по незаконному будівництву на Шептицького 7 відкрито кримінальні провадження, в тому числі і по ч.2 ст.298 ККУ.

У забудовника на руках припис Міністерства культури та інформаційної політики України про заборону здійснення будь-яких видів робіт на об’єкті на Шептицького 7 від 14 вересня цього року. Того він лютує і кидає лайно на мене в ФБ.

А вся справа в тому, що коли забудовник отримав в липні 2021 року від Міністерство культури та інформаційної політики України повідомлення, що його проектна документація має бути перероблена згідно рекомендацій ЮНЕСКО, він мав саме цим і зайнятися, а не йти до суду за судовим рішенням, в якому написано, що він отримав погодження проектної документації за принципом мовчазної згоди від Міністерства культури та інформаційної політики України.

На це я не один раз звертала увагу і міського голови Романа Клічука, і його заступника Василя Зазуляка.

І знову наголошую: у забудовника немає в проєктній документації, за якою він будує на Шептицького 7 два багатоповерхових житлових будинки, спортивного шкільного майданчика розміром 0,1 га. Якби забудовник дійсно бажав понизити висоту і поверховість будинків, як це зазначено в рекомендаціях ЮНЕСКО, розмістити спортивний шкільний майданчик, як це вимагають школи і мешканці, він би переробив і погодив в установленому законодавством порядку всю документацію”, – йдеться у дописі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.