Новини

Військовий експерт назвав, хто насправді стоїть за останніми масованими ракетними ударами по Україні

Керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко вважає, що новий головнокомандувач російських військ генерал Сергій Суровікін лише виконавець масованих ракетних атак по містах України, а організатором є очільник Кремля Володимир Путін.

Таку думку військовий експерт висловив в ефірі спільного телемарафону.

За його словами, головна мета ракетного терору – це викликати панічні настрої в українців, але цього не відбувається.

“Росія несе поразки на всіх фронтах. Російські війська змушені відступати, українські – війська наступають і звільняють від окупантів раніше захоплені території, тому вони застосовують тактику війни з цивільною інфраструктурою”, – зазначив експерт.

Він також пригадав, що Суровікін командував російською армію в Сирії. І коли окупанти зазнавали поразок і не моглти виконати поставлених завдань, то російський генерал влаштував масовану ракетно-бомбову атаку по місту Алеппо.

Чому Путін масовано обстрілює Україну

Є декілька версій, чомму російський президент-терорист обстрілює ракетами та дронами українські міста. У Східному угрупованні ЗСУ вважаю, що ракетні удари Росії по цивільній інфраструктурі України – прояв безсилої люті через поразки на фронті, зокрема, на східному напрямку.

На думку посла Польщі в Україні Бартоша Ціхоцького, масованими ракетними обстірлами по Україні Путін почав нову фазу війни, щоб знищити державу, поставити її на коліна та взяти під свій контроль владу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.