Новини

adidas – вічна класика у світі спортивної моди*

На сьогоднішній день кожен сучасний модник точно чув про таку компанію, як adidas. Вона є неймовірно популярним затребуваним виробником спортивного одягу та взуття для жінок, чоловіків, підлітків та дітей. Існує вже близько сотні років і розвивається з шаленою швидкістю.

Спочатку фірма була невеликим бізнесом двох братів Дасслер з Німеччини. Тоді виготовлення черевиків було зовсім нерозвиненим, але Адольф і Рудольф вирішили зробити з цього справжнє мистецтво. Вони почали активно шити кросівки для бігунів, яких на той час ставало дедалі більше, і здобули визнання кожного свого покупця. Таким чином майстерня отримала фідбек і прийняла рішення розвиватися, розширюючи колекції та переносячи виробництво в більші фабрики. Згодом у adidas залишився лише один власник – Аді Дасслер. Він зробив зі свого бізнесу неймовірно сильну, відому та незамінну компанію, яку обирають та цінують мільйони.

Сьогодні ми можемо побачити бутики марки по всьому світу. Асортимент неможливо великий і багатий, кожен зможе підібрати для себе ідеальний аутфіт, незважаючи на вік, розмір, уподобання та інше.

Товари запропоновані з різними особливостями. Вони ідеально підійдуть для старанних занять спортом на вулиці або в залі, а також зможуть поповнити ваш стильний і сучасний стрітстайл гардероб на кожен день.

Пропонуємо розглянути лінійки для дівчат та хлопців та підібрати виріб саме для вас.

Lifestyle колекція пропонує масу фешенебельних та комфортних кросівок на кожен день. Шкіряні та тканинні варіації, різні фасони: масивні, класичні, на вузькій та широкій підошві, забарвлення від білих відтінків і до червоних та зелених. Кофти та штани виконуються в універсальних кольорах і відмінно поєднуються між собою, завдяки чому можна зібрати справжній комплект. Матеріали використовуються різні, тому вироби підійдуть для будь-якої пори року. А для прохолодних сезонів бренд пропонує стильні куртки та пуховики. Вони можуть бути оздоблені хутром, принтами, логотипом компанії. Розгляньте, також бомбери та вітровки.

Sport collection подарує вам насолоду від кожної хвилини тренувань. Взуття розроблене таким чином, щоб безпечно і правильно фіксувати ногу, тканини відштовхують зовнішні рідини, а також вбирають будь-яку вологу всередині. Тайтси, лосини, топи, майки та лонгсліви теж виготовляються за найновішими технологіями і ідеально сідають по фігурі, підкреслюючи всі переваги тіла.

Розгляньте все вищезгадане від adidas на офіційному сайті MD-Fashion. Магазин пропонує швидку доставку, зручну навігацію по сторінках, розділи з новинками та знижками та багато іншого. Вдалих покупок!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.