Новини

«Можна зламати голову»: мешканці міста на Буковині скаржаться на проблеми з вуличним освітленням

Фото ілюстративне

Мешканці міста Кіцмань на Буковині скаржаться на те, що ввечері вулиці їхнього міста не освітлюються.

Про це йдеться у фб-спільноті “Активна Кіцманщина”, пише molbuk.ua

Далеко не всі вулиці та тротуари – в ідеальному стані, і в темряві, йдучи ними, можна травмуватися.

“Освітлення вулиць та прибудинкових територій у нас наразі взагалі не проводиться. У нашому місті в білий день тротуарами та іншими вулицями можна “зламати голову”. Це ті вулиці, які роками забуті і не бачили ремонту. Та що тим жителям вже казати, коли і центр нашого міста Кіцмань досі в жахливому стані. Родинам з дитячою коляскою дуже важко пройти та проїхати нашими тротуарами. І що робити, і як рухатись містом людям з обмеженими можливостями?” – йдеться у дописі.

Через це, зазначає автор публікації, кіцманчанам доводиться йти на роботу та повертатися з неї, освітлюючи шлях ліхтариками.

“Зараз темнішати на вулиці починає дуже швидко. Багато жителів нашої громади працюють за межами громади, адже великих новостворених підприємств у нас, на жаль, немає. Тому люди змушені йти дуже рано на роботу в ті ж Чернівці на зміну, використовуючи ліхтарики, і повертатися звідти вночі з ліхтариками. А як же заходи безпеки цих людей у воєнний час, коли не знаєш, що і від кого можна чекати?” – пише автор.

Мешканці закликають керівництво Кіцманської громади якнайшвидше вирішити цю проблему.

“Громадська організація “Активна Кіцманщина” закликає керівництво Кіцманської територіальної громади навести лад з освітленням для кіцманчан та жителів інших населених пунктів нашої громади. Просимо невідкладно вжити заходів та дати вказівки відповідним службам включати людям освітлення в темну пору доби, враховуючи воєнний стан в державі”, – закликають мешканці Кіцманщини.

Раніше повідомлялося, що у Кіцмані місцевий підприємець власними силами ремонтує тротуар вздовж центральної вулиці міста.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.