Новини

Обікрав довірливого товариша: у Чернівцях судитимуть крадія банківської картки

Чернівецькі поліцейські повідомили про підозру чоловіку у викраденні коштів з платіжної картки.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У травні цього року до поліції надійшло повідомлення від чернівчанина про те, що невідома особа скористалася його грошима з карткового рахунку. Спочатку крадій зняв готівку з картки, а потім – розраховувався нею у магазині за покупки. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження та встановили особу порушника. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що крадіжку коштів з картки скоїв 40-річний місцевий житель. Протягом двох місяців він користувався чужими грошима, та, зокрема, розраховувався у магазинах Чернівців. Загальна сума становить понад 3 тисячі гривень.

Працівники Чернівецького районного управління поліції встановили особу крадія коштів з банківської картки заявника. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний буковинець скористався довірою свого товариша, викрав його банківську картку з усіма персональними даними та незаконно використав гроші з рахунку.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.