Новини

Інтернет-магазин зоотоварів «Petslike» – все для ваших улюбленців*

Домашні вихованці — це частина сім’ї, яка потребує постійної уваги, правильного догляду, збалансованого харчування. Тому магазин зоотоварів “Petslike” пропонує широкий асортимент якісної продукції від українських та світових виробників – Royal Canin, Purina Pro Plan, Hill’s, Optimeal, Brit Care, Клуб 4 Лапи, Acana, Brit Premium, щоб ваш улюбленець завжди був щасливим та здоровим.

У нас представлені оригінальні товари з сертифікатами якості тільки тих брендів, яким ми довіряємо, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте найкраще для вихованця. Актуальні ціни зоомагазину завжди конкурентоспроможні, ви зможете купити все необхідне для собаки або кішки, значно заощадивши кошти.

Ми пропонуємо безкоштовну доставку всіх замовлень на суму понад 500 грн за вашою адресою або в будь-яке місто України на Нову Пошту, тому с Львові ви зможете отримати свої замовлення, не виходячи з дому.

Якщо вам знадобиться повернути або обміняти товар, наші співробітники допоможуть вам у цьому протягом 14 днів після покупки, після попередньої консультації з менеджером.

Кваліфіковані спеціалісти інтернет-зоомагазину “Petslake” завжди готові допомогти вам якнайкраще подбати про вашого улюбленого вихованця, нададуть професійну консультацію, допоможуть з підбором виробів, корму.

Асортимент інтернет-магазину товарів для тварин

Залежно від виду тварини, їх породи, розміру, активності поведінки, стану здоров’я потрібні різні засоби та корми для їх нормального розвитку. Правильне харчування, гігієна, догляд – основа гарного самопочуття, активного життя вихованця, його здорового організму. У каталозі магазину для тварин представлений широкий асортимент якісних виробів за демократичними цінами – продукція понад 70 відомих виробників світу та України:
корм для собак та кішок (сухий, вологий);

вітамінно-мінеральні комплекси;

ласощі, лікувальні корми;

миски для їжі, контейнери;

засоби для догляду, гігієни (шампуні, туалети, пелюшки);

ветеринарні препарати для профілактики та лікування від паразитів, бліх, глистів.

Зоотовари систематизовані за класами (економ, преміум, суперпреміум, холістик), розділені на дві категорії – собака та кішка. Класифікація за розділами, докладні описи, характеристики, бренди, фасування, цінові покажчики, фото кожної позиції значно спрощують ваш вибір оптимального варіанта необхідної для покупки продукції.

Чому варто купувати зоотовари у “Петслайку”?

“Petslake” – це великий зоомагазин, що пропонує широкий ряд лінійок для тварин. Ми працюємо на ринку з 2018 року та завоювали довіру багатьох покупців.

Важлива частина нашої роботи – забезпечити домашніх тварин якісними та безпечними товарами. Ми пропонуємо продукцію відомих виробників за лояльними цінами, з вигідними акціями та знижками, розіграшами, бонусами, подарунками, а також зручною системою оплати та швидкої доставки в будь-який куточок країни.

Так чому ж варто купувати товари для тварин у нас?
ми дбаємо про якість пропонованих зоотоварів;

пропонуємо продукцію у широкому асортименті за вигідною вартістю;

надаємо кваліфіковані консультації, допомогу у виборі необхідного товару;

надаємо безкоштовну доставку на всі замовлення понад 500 грн. на вашу адресу в Україні.

“Петслайк” надає можливість своїм клієнтам придбати високоякісні та безпечні зоотовари для тварин. Ми постійно моніторимо ринок, розширюємо асортименти продукції, доповнюючи її новинками. Компанія піклується про здоров’я та благополуччя ваших вихованців, тому пропонує все лише найвищої якості.

Переваги онлайн-зоомагазину

Одними з головних переваг інтернет-магазинів для домашніх тварин є:
можливість швидко купити потрібну зоопродукцію;

різноманітний асортимент товару;

демократичні ціни, які є нижчими, ніж у стаціонарних зоомагазинах.

Це відбувається тому, що ми працюємо безпосередньо з виробниками, не маємо витрат на оренду приміщень, можемо запропонувати вам знижки, акції, бонусні картки накопичення, програми лояльності.

Перевага онлайн-покупок полягає в тому, що вам не потрібно витрачати години, зусилля, кошти на пошук потрібного товару в магазині, адже ви можете зробити це, не виходячи з дому. Вам просто потрібно вибрати потрібну категорію на сайті та переглянути запропоновані товари.

А якщо у вас виникнуть питання, завжди можете звернутися в службу підтримки клієнтів, і вони будуть раді вам допомогти.

Тож, якщо ви шукаєте зручний, швидкий та доступний спосіб покупки зоотоварів для вашого вихованця, інтернет-магазин “Петслайк” буде радий допомогти вам у цьому!

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.