Новини

Українські військові відбили атаки РФ біля семи населених пунктів – Генштаб

Українські військові протягом доби відбили атаки росіян у районах населених пунктів Соледар, Курдюмівка, Зайцеве, Майорськ, Бахмут, Кам’янка, Первомайське.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

“Підтверджено успішне ураження особового складу та техніки противника за попередні дні. Так, в Херсоні, було знищено та виведено з ладу сім вантажівок Урал, в Мелітополі знищено до 10 одиниць озброєння та військової техніки та понад 20 окупантів. В районах населених пунктів Токмак та Чернігівка Запорізької області знищено ворожий комплекс С-300, 5 одиниць військової техніки та поранено понад 50 окупантів”, – повідомили у Генштабі.

Крім того, авіація Сил оборони завдала 28 ударів за добу: підтверджено ураження понад 20 районів зосередження живої сили та військової техніки супротивника та 7 позицій зенітних ракетних комплексів.

Ракетні війська та артилерія вразили 5 пунктів управління, 12 районів зосередження живої сили та техніки противника, 2 позиції зенітних ракетних комплексів, 3 склади з боєприпасами, а також понад 10 окремих важливих цілей.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.