Новини

Ракам – більше впевненості, а скорпіонам – важливі ділові зустрічі: гороскоп на 18 вересня

Не найлегший день місячного календаря, коли людину можуть очікувати неприємності – як фізичні, так і моральні.

І якщо від загрози фізичної агресії можна сховатися у стінах власного будинку, то як упоратися з невдоволенням собою та своїм життям, яке може отруювати життя сьогодні? Зірки рекомендують згадати про те, що депресивний настрій – не більше ніж вплив місячної доби, від якого вже завтра не залишиться сліду.

Гороскоп на 18 вересня для Овнів

Непросту енергетику дня можна буде подолати, займаючись фізичною працею – наприклад, провести генеральне прибирання в будинку чи зайнятися сезонними садово-городніми роботами.

Гороскоп на 18 вересня для Тельців

Цього дня необхідно – якщо, звісно, видасться така можливість – відмовитися від спілкування телефоном та в месенджерах соціальних мереж: нічого, крім моральної втоми, це вам не принесе.

Гороскоп на 18 вересня для Близнят

Помітивши, що співрозмовник, ким би він не був, виявляє ознаки агресії, негайно закінчуйте розмову, інакше можна буде зіпсувати стосунки з ним – аж до серйозної ворожнечі.

Гороскоп на 18 вересня для Раків

З невпевненістю у власних силах, яка може накрити вас у цей час, необхідно боротися всіма можливими силами – низька самооцінка може зашкодити як у професії, так і в особистому житті.

Гороскоп на 18 вересня для Левів

Не варто підживлювати своєю енергетикою токсичних людей, які можуть провокувати вас на неадекватні реакції, краще ставитися до їхніх витівок спокійно – таким чином спрямована проти вас злість повернеться назад.

Гороскоп на 18 вересня для Дів

День вдалий для спілкування на всіх рівнях, за винятком романтичних побачень: роздратування, накопичене за попередній час, може стати причиною серйозної сварки з коханою людиною.

Гороскоп на 18 вересня для Терезів

У жодному разі не можна втручатися в чужий конфлікт, навіть якщо здається, що без вас там ніяк не впораються: як це зазвичай буває, сторони суперечки помиряться, а ви залишитеся винними для кожної з них.

Гороскоп на 18 вересня для Скорпіонів

На цей день не варто планувати ділові зустрічі та переговори: партнери не будуть налаштовані на знаходження спільної мови, тому ви нічого не досягнете, а лише дарма витратите час.

Гороскоп на 18 вересня для Стрільців

Необхідно бути обережними, відвідуючи місця великого скупчення людей – наприклад, супермаркети: особливо важливо обходити стороною агресивно і неадекватно налаштованих суб’єктів.

Гороскоп на 18 вересня для Козерогів

Ваш девіз цього дня – “поміркованість у всьому”: особливо це стосується харчування, на яке необхідно звернути особливу увагу, оскільки будь-яке переїдання загрожує нездужанням і невдоволенням собою.

Гороскоп на 18 вересня для Водоліїв

Щоб отримати відповідь на важливе запитання, над яким ви б’єтеся вже тривалий час, звертайте увагу на знаки, які надсилатиме вам Всесвіт: головне, правильно витлумачити його підказки.

Гороскоп на 18 вересня для Риб

Пам’ятайте, що мовчання – золото: що менше ви сьогодні говоритимете, то краще для вас – велика ймовірність нажити собі ворогів через непродумані чи сказані у невдалий момент слова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.