Новини

Майже 37 тисяч гривень: топ-5 найдорожчих спеціальностей у ЧНУ

Вартість одного року навчання у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича коливається в межах від 18 000 гривень до майже 37 000.

Про це йдеться у даних наказу про оплату за навчання студентів ЧНУ у 2022/2023 році, пише molbuk.ua.

Найдорожчими традиційно залишаються спеціальності на юридичному факультеті.

Найдорожчими спеціальностями в університеті є право та міжнародне право. Вартість одного року – 36 тисяч 900 гривень.

Другими за вартістю навчання є вивчення англійської мови. Щоб отримати освіту англійського філолога доведеться платити 35 500 гривень на рік.

Вивчення комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії, інженерії програмного забезпечення, кібербезпеки, інформаційних систем та технологій буде вартувати 32 890 гривень.

Всі спеціальності на економічному факультеті коштують 32 000 гривень. До них належать: економіка, міжнародні економічні відносини, підприємництво, торгівля та біржова діяльності, маркетинг, фінанси, банківська справа та страхування, облік і оподаткування, менеджмент.

На п’ятій позиції знаходять три спеціальності з різних факультетів – менеджмент (географічний факультет), системний аналіз (факультет математики та інформатики) і фізична терапія, ерготерапія (факультет фізичної культури і здоров’я людини). Вони коштують майже 30 тисяч гривень на рік.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.