Новини

Без прав та п’яні: у Чернівцях затримали двох горе-водіїв

У Чернівцях поліцейські виявили двох водіїв, які кермували без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

{reklama}

Першого водія інспектори помітили близько опівночі, чоловік здійснив зупинку автомобіля ВАЗ 21154 посеред проїжджої частини. Під час перевірки документів, виявилось, що суд визнав водія винним за водіння в нетверезому стані, та позбавив права сідати за кермо. Чоловіка це не зупинило — він знову керував нетверезий.

Другого водія патрульні зустріли під ранок, близько 5-ї години. Водій транспортного засобу Ford Sierra порушив правила дорожнього руху, а під час перевірки документів виявилось, що водити він не має права, та ще й перебуває у стані наркотичного сп’яніння, що підтвердив огляд лікаря в спеціалізованій медичній установі.

На обох водіїв складено наступні адміністративні матеріали:

ч.2 ст.130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП, що передбачає штраф 34 000 грн. та позбавлення права керування на 3 роки з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, або
адмінарешт на 10 діб з позбавлення права керування на 3 роки з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого;

ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП — штраф 20 400 грн.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.