Новини

Зведення модульного містечка у Чернівцях: Клічук розповів, на якому етапі роботи

У модульному містечку по вулиці Карбулицького у Чернівцях наразі тривають роботи з підведення всіх необхідних мереж – водо- та енергопостачання, каналізації.

Про це на брифінгу сьогодні, 26 серпня, повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“Щодо модульного містечка – усе в процесі, але це насправді більше питання до благодійних фондів – GIZ та міжнародної організації з міграції, які виділяють кошти на модульні містечка.

Згідно домовленостей, вони все закуповують, а ми відповідаємо за саму ділянку і підведення самих комунікацій. До жовтня включно, гадаю, ми свої зобов’язання виконаємо. Тобто будуть підведені електроенергія, вода, каналізація. Роботи тривають зараз тільки щодо підведення мереж”, – сказав Клічук.

Раніше повідомлялося, що на будівництво модульного містечка у Чернівцях міжнародні організації виділили три мільйони євро.
Зокрема, на початку червня Роман Клічук розповідав, що у Чернівцях виділили 10 ділянок для будівництва житла для переселенців. Найбільша земельна ділянка площею 6 гектарів – на вулиці Карбулицького. Німецький фонд та міжнародна організація з міграції виділили 3 мільйони євро. Йдеться про модульні містечка. Це досить пристойний проект. Там зможе проживати 300 людей.

Мер зазначав, що у планах – здати модульне містечко до жовтня.

Ще у квітні заступник міського голови Василь Зазуляк зазначав у коментарі molbuk.ua, що якщо розглядати варіант модульного містечка на вулиці Карбулицького, то там, за розробленими концепціями, могло би бути достойне житло.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.