Новини

Черпають воду ковшем: на скандальному будівництві в центрі Чернівців прорвало трубу – відео

У Чернівцях на скандальній забудові на вулиці Шептицького, 7, прорвало трубу. На місце було викликано аварійну службу водоканалу.

Про це депутатка Чернівецької міськради Тетяна Шепелько повідомила у фейсбуці, пише molbuk.ua.

“На Шептицького 7 прорвало, викликано аварійну службу водоканалу, без води ймовірно залишаться прилеглі будинки й поліклініка”, – зазначила депутатка.

Потім Шепелько сказала, що екскаватор виливає воду під будинок Шептицького, 9.

“Ситуація на Шептицького 7: екскаватор воду черпає ковшом і виливає під будинок Шептицького, 9”, – повідомила депутатка.

За кілька годин до цього Тетяна Шепелько повідомляла, що екскаватор рив котлован на місці спортмайданчика на вулиці Шептицького.

“Прямо зараз всупереч законодавству про охорону культурної спадщини та інтересам дітей екскаватор риє котлован на місці спортивного шкільного майданчика на Шептицького 7 в Центральному історичному ареалі міста Чернівці.
Ганьба всім, хто це дозволив, соромно, що я – депутат і також є частиною тієї влади, яка виявилась неспроможною захистити дітей, культурну спадщину та мешканців …”, – повідомила депутатка.

Раніше molbuk.ua писав, що у центрі Чернівців розпочались підготовчі роботи на скандальній ділянці у центрі міста.

Також мер міста Роман Клічук прокоментував цю ситуацію.

Нагадаємо, molbuk.ua повідомляв, скільки коштує квадратний метр квартири в новому житловому комплексі, який мають збудувати.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.