Новини

«Знущання над водіями»: черги фур до Порубного тягнуться вже від Чернівців – фото

Черги з фур на кордоні з Румунією перед КПП “Порубне” розтягнулися на десятки кілометрів. А тепер взагалі починаються ще від Чернівців.

Про це у фб-спільноті СтопХамЧернівці повідомила користувачка Ольга Курявенко, пише molbuk.ua

“Це об’їзна дорога Чернівців… Всі 7 км стоять фури навколо міста. Від міста до кордону 32 кілометри!!!! То якийсь бойкот транспортування чи що? Чи хтось на митниці сів їсти?

Чернівецька область має 2 пропускних пункти, які досі зачинені для перетину, для чого створювати таку величезну логістичну проблему?!? Це ЛЮДИ!!! У всіх цих фурах – водії, яким Бог його знає скільки ще стояти, щоби виконати свій рейс!

Є інші люди, які, виїжджаючи на центр дороги, створюють аварійну ситуацію для зустрічного транспорту, щоб об’їхати безмежну чергу, яка, здається, не закінчується!

А є ще люди, які робили цю дорогу, яку потрібно буде робити знов після таких відстоїв! Для кого цей садизм?” – емоційно написала жінка.

У коментарях обурюються:

“Тим, що сидять в кобінетах, немає діла до тих, хто тиждень сидить в кабіні при 40 градусах, щоб доїхати лише до кордону… і справа тут не лише в портах….Чернівці завжди славились цими чергами ….навіть коли порти працювали, так, вони були менші, але не було, що їх немає…”

“Крім Порубного, є ще пункти пропуску, тільки їх чомусь роками консервують. А везуть все те що і везли кораблями! Тільки 1 фура це всього лиш 1 контейнер!”

“Дуже шкода водіїв цих фур, це не робота, а каторга якась”

“Облрада могла хоча б смітники та біотуалети покласти ( хоча б по одному на 200-300 метрів), це точно їхня парафія. Бо позасирають узбіччя знатно, можна буде сою сіяти”

“В четвер було від Коровії”

“Знущання над водіями”, – пишуть люди.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.