Новини

Рядами ходять поліцейські: що відбувається на Калинівському ринку, який закрили на карантин

У Чернівцях через посилення карантинних обмежень непродовольчі сектори Калинівського ринку сьогодні не здійснюють торгівлю, а на території комунального підприємства чергують правоохоронці.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив підприємець Василь Шкробанець.

За його словами, на воротах ринку стоять співробітники поліції, які контролюють дотримання підприємцями вимог “червоної” зони.

“Поліцейські попереджають підприємців про заборону здійснювати торгівлю, а також ходять рядами”, – повідомив підприємець.

Водночас пан Василь додав, що підприємцям не блокують доступ до їхніх контейнерів.

“Хтось працює на винос, комусь потрібно забрати товар додому. Доступ до контейнерів дозволений. Але автотранспорт не може заїжджати на територію Калинки”, – сказав Шкробанець.

Поліція, зі слів підприємців, не вчиняє жодних протиправних фізичних дій щодо представників ринку.

Разом з тим, продуктові ряди Калинівського ринку продовжують працювати.

Як відомо, з 24 березня на Калинівському ринку призупинилась торгівля на непродовольчих рядах у зв’язку із карантинними обмеженнями “червоної” зони.

Вранці 24 березня частина підприємців Калинки вийшла на роботу, ще частина влаштувала пікет з вимогою до міської влади щодо відновлення роботи ринку.

Пізніше у міськраді зібралася робоча група з представників ратуші та приватних підприємців, які обговорюють питання щодо відновлення торгівлі на Калинці. Щоправда, на засіданні не вдалося знайти спільного бачення вирішення ситуації.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.