Новини

Чернівецька ТВК досі не зареєструвала нову депутатку міськради від «Єдиної альтернативи»

У Чернівцях міська територіальна виборча комісія досі не ухвалила рішення про реєстрацію нового депутата міськради від фракції “Єдина альтернатива” Надії Лабанди.

Про це у коментарі журналістці Галині Єреміці повідомив голова ТВК Василь Тимків, пише molbuk.ua

Він сказав, що сьогодні ТВК ухвалила рішення щодо внесення змін у попереднє рішення комісії, яке стосувалося припинення повноважень депутата міськради Василя Зазуляка.

“ТВК сьогодні отримала потрібну їй інформацію стосовно пана Зазуляка Василя Володимировича про те, чи є він членом виконкому, чи не є. Згідно цього, так як він є заступником мера, який повинен бути у виконкомі, але міськрада чомусь це рішення не прийняла, ми внесли певні зміни у нашу постанову для того, щоб врегулювати це питання”, – сказав Тимків.

Водночас, на запитання журналістки, коли ТВК зможе ухвалити реєстрацію нової депутатки міськради Надії Лабанди, Тимків дав таку відповідь:

“Я зараз не готовий вам відповісти на це запитання. Це питання можна буде розглядати тоді, коли буде припинено повноваження пана Зазуляка”.

Окрім того, на запитання журналістки, що Василь Тимків думає про ймовірність розпуску міської виборчої комісії, голова ТВК відповів:

“Особисто у мене таких думок не виникає. Ми діяли в рамках закону. Це питання до ЦВК. Я про це не думаю і не переживаю”.

Як відомо, 20 березня Чернівецька міська ТВК затвердила заяву представника партії “Єдина альтернатива” Василя Зазуляка про складання ним депутатських повноважень. Цю заяву він написав у зв’язку з тим, що він став заступником міського голови Чернівців

Замість нього новою депутаткою міської ради має стати представниця партії “Єдина альтернатива”, експертка департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Надія Лабанда.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.